Tuesday, November 18, 2008

Tag Qs 2

Kena tag lagik. Kali nih dr Eza. Sorry ek lambat nak reply. The rules:
Take a picture of your workstation & tag another 7 people ;)

I have just moved in to my new office. Masih tiada masa sepenuhnya utk mengemas. But the best part is u all can see how spacious is my new room currently. Heaven ok? Hahaha...


Sorry mmg bilik tgh sepah sbb aku baru sempat kemas sikit-sikit. Bz dgn meetings. Proposal. Budgetting plan for 2009. Then ari Jumaat ari tuh aku demam. MC. Minggu lepas adalah minggu sakit aku. Starting dr food poison smpkan demam pastuh weekend aku nye demam dah ok but I still have my flu. Bluekk.

Since aku kena tag dgn org.. maka dengan senang ati aku nak tag org lain plak.

1. Ieza
2. Hana
3. Gee
4. Marcia
5. Cik Ayza
6. Mesya
7. Sapa yg baca blog ni yg aku tak tau.

Padan muka!



5 comments:

eZa said...

oi! besa gile bilik ko??? leh main keja2 anak2 aku dlm tuh! hehehehe mmg la heaven ek?!

Iza wonders... said...

aku suggest ko ltk sofabed satu + karaoke set..hahaha...confirm aku akan jadi guest yg tak diundang selalu..ahaks..sorryla..tunggu aku masuk tempat baru br aku ltk cubicle aku ok?ahaks

Aida said...

perghhh .. beso beb bilik tu .. kalau anak aku campur anak eza, haru biru bilik tu kan .. hahaha

eZa said...

beb! bleh x bg aku size column layout ko nih... aku nk adjust aku nye lah ;) thx!

+miss s.y.a+ said...

err..bilik tu boleh letak skali tak taman permainan? sebab ramai sungguh kawan2 anda yang nak anta anak pegi ofis anda...hahahah...

anda sungguh jaat kerana meng'skema'kan saya.. :P

+tapimemangsayasungguhskema+

hahahahahahhaha...