Wednesday, November 19, 2008

4 months 2 weeks!!

Saje jek nak bikin gempak dgn title itu. *Get ur freak on*

Yesterday evening, tgh dok buat keja sambil chat2 ng Ieza and Hana.. suddenly teringat aku nk kena beli mixer yg baru. Mixer aku yg lama dah jahanam aku kerjakan. *Panjang citer dia*

Since Ieza is fetching her hubby at KLCC and Hana pon dah keja dekat ng KLCC, I asked them to meet up kat sana. Wanted to get the mixer at Parkson since they are having sales. There we go la kan. Met up at 630 pm. Semua punctual plak tuh. Ahaks. Then straight to Parkson but too bad, nothing that I could find. Rasa dah macam kecik sgt plak tpt electrical kat Parkson tuh. So we went to Best Denki.

Masa naik tuh ternampak plak Chillis. Drpd nak lepak DOME, terus ke Chillis peginya. Well, I managed to get my new mixer at Best Denki with a good price. And with the tempat ayak. Hahah.. 2 years warranty summore. I'm taking precaution here in case terjadi lagik kejadian mixer yg lama itu.

It was fun lepak semlm.. siap bawak kuar citer lama zaman-zaman clubbing, nasty and notty moments. Kenapalah handphone dulu tak de camera kan? We missed lotsa piccas lah. Kalo tak bley main tag gambo dolu-dolu. Sigh.

We left at 8 pm. It was short but fun. Can't hardly wait for the next session.

5 comments:

Nurmala said...

hi..salam kenal
thanks ek singgah kat my blog..

Aida said...

GREAT !! korang 2 org ni mmg patut kenal sbb nak kahwin next year .. so kongsi lah segala rahsia apa je pun dari top to toe .. hahaha

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

yupp.. terubat rinduku kat korang!! n not to mention the triple play n nachos were delicious!! haha.. lets karaoke for next outing!

Iza wonders... said...

hahaha..i love ur drink hana..wuts the name again?but off course nuthing beats pussy foot..*ahaks..miss souled out!have not been there for ages.Yeah..Triple Play simply perfect for the 3 of us!
p/s:aku boleh gelak sorang ok ingat Qme n mixer "AYAK" nya...hehehe

eZa said...

nak jugaaaaaakkkkkk! :P