Wednesday, July 1, 2009

Transformers

Ekceli I dah tgk dah movie nih last week dgn Sang Suami.
Tapi disebabkan 2,3 hari lepas my mood a bit mellow down, langsung lupe nak citer.

Kesimpulannya (since ramai yg dah buat review pasal citer nih),
Saya sokakkk!!!

Tak caya??

Tengok tuh..


Sapa kata budak kecik jek yg kena kenan Transformer nih?

I pong la!

Sanggup tuh beli water tumbler tuh bagai.
Mau bikin koleksi.

Anyway,
tonite saya akan pegi nonton lagik bersama staff-staff di sini.

Di kala orang2 kat KL mengeluh tak dpt tgk lagik,
I dah nak masuk 2 kalik!

Sokak! Sokak! Sokak!

P/s : Yes, I am a bit OK as for now. Thanks to those yg concerned.

2 comments:

gee carmen said...

panggung wayang dorang best tak...?

cikin said...

huhhh amat jeles.. kat sni till nxt week dh full.. huhu..:(