Friday, July 3, 2009

3 months!

I've been married for 3 months alredi!
And saya sudah pon berjauhan dgn sang suami...

Anyway, I'm not ere to kept on bebeling about my sadness.
Enuff alredi.

Saya cuma nak ckp pada sang suami yang..








Saya sangat bahagia dapat suami seperti awak!!!!!!!

Not because of every month awak habiskan bagi duit awak utk saya shopping,
Tapi sebab awak pampered saya with the love that I've never expected to get it from you before this.

You'd do anything and everything for me which masa bertunang dulu saya selalu complaint macam-macam dekat awak yang awak tak pernah buat itu, ini untuk saya.
Now, I get it that awak sebenarnya nak simpan semua tuh utk lepas kawin.

I'm happy.
I'm speechless for what you've done for me for the past 3 months.


I always pray that all the love will last forever!


Gambar utk 18SX sajork!

4 comments:

Aida said...

woittt .. tu ciummm mulut tu kena simpan tu .. hahaha .. habisss lah ..

cikin said...

hehe.. sweet jer 'ayat utk suami' tu..:) moga kekal bahagia.. aminn..:):)

Syima Syaz said...

congrate!!!!!!
bestnye dah ade baby dlm perut...

SYAbAR said...

wadus.... jiwang gitu. Hatinya tak tahan!!!!!