Saturday, July 4, 2009

Pisang Bakar


This is a MUST dessert that you must try once you in Jakarta.

Superlicious yummy!

Pisang ini dibakar / salai then potong dua then sapu chocolate.
Pas tuh shred kan cheese then tabur chocolate rice.
Letak susu jugak.

Pastuh rasa lah kenikmatan yang tak terhingga.

Sekarang ini saya dah tak rasa sunyi lagi.
Nak tau apa ubat nya?


Cybersex Webcam!!!

Anyway, sang suami akan datang minggu depan hari Jumaat.
Yeay!

Dapat ler lepaskan rindu dan menghabiskan duit masa bersama-sama lagi.


Siang tadi saya ke saloon di Plaza Semanggi.
Yes, I cut my hair.
Tapi tidak lah pendek mana pon sebab dah diwarning awal-awal oleh sang suami.
Pastuh saya buat hair spa + creambath.

Dan bayarannya setelah di convert ke RM ialah RM 45 sajork!

Resultnya adalah seperti di bawah.


Esok pagi nak ke mall Taman Anggerik.
Nak usha Charles & Keith yg katanya SALE!

Oke. Mau sambung webcam dgn sang suami.

Sampe ke temu di lain hari.

5 comments:

NahWaL said...

comel la sis. berapa lama keje di jakarta sudah?

MN said...

wah...murah banget sih!

amalz said...

pisang keju! i loike! mmg sedap bangat..teringinnya!!

hidden.wing said...

aik, mane menu? hehe

comel lah your new haircut, murah banget plak tu..jeles!

eZa said...

aku tang makan2 nih xleh blah. meleleh dh nih airl liur.. hahahaha :P