Friday, July 31, 2009

Sgt Free

Hari ini saya tidak punya byk kerjaan kerna hari ini ialah hari untuk saya buat report review.
Lantas waktu makan siang bentar tadi, saya ke mall yg berdekatan dengan kantor.

*Bahasa Indonesia saya sudah improved kok!*

Dengan memakai sepatu baru yg dibeli 2,3 minggu yg lalu,
Saya berjalan terkedek-kedek ke mall itu.

Sepatu tiada jenama dan sgt murah tetapi sgt sedap dipakai walaupon agak tinggi.

Mall itu namanya ITC Ambassador.
Tujuannya hanya 1, mau membeli belah DVD.

Dan saya berjaya mencapai matlamat itu.
Saya membeli sebyk 10 keping DVD dimana 1 lagi diberikan secara gratis.
Jadinya 11!!

Harganya??

Utk semua itu cuma RM 25!!!
Clear copy oke?


Weekend ini saya bertekad untuk duduk di rumah tanpa ke mana-mana shopping mall.
Walaupon bisikan setan amat kuat tp saya harus tetapkan iman!

Saya mau masak sambal sardin dan telur dadar.
Kendian nonton sambil makan.


*Credits pada tuan punya pics yg saya amik dr google.*

Moga-moga impian saya minggu ini akan tercapai.

Minggu depan ada 2 org teman saya dr KL nak sampai.
Mau shopping raya.
So kebarakalian untuk saya terjebak sama adalah sgt tinggi.


Makanya minggu ini, dok umah diam-diam.

6 comments:

Annaster said...

Elo, just blog hopping..
i bet i know ur hubby la.. if not mistaken, we all satu sekolah whether secondary or primary.. hopefully i was correct..
if he knows someone name FATIMI from Tmn Selasih, send warmest regards to him.. and congrate's on ur wedding.. =)

Mrs Zamzuri said...

annaster : thanks for dropping by. My hubby ckp dia igt2 lupa. but ive sent ur msg to him as well. perhaps later he will reply ur comment.

nice meeting u though.
thanks 4 d wish!

SYAbAR said...

Godaan shopping ni kuat buat kita kaum hawa kan along....

Ili Saharudin said...

jeles u ada kasut canti n comfy! huhuhuhu..anyway happy weekend! p/s: selamat menahan dugaan..hehehe

Marsha~ said...

bestnyaaaaaaaaaaaaa shopping! pergh gambar sambal sardin tu buat aku meleleh air liur... nam[pak sgt sedap

l i e y n said...

kasut yang tak berjenama dan agak tinggi itu sangat cantik.....

11 dvd for RM25???giler murah!!!