Monday, July 6, 2009

Rindu si Gomok ini.

Rindu banget ama si debab ini.
Rindu nak gaduh ngan dia.
Rindu nak tengok dia nari.

Keletah dia mmg bisa bikin gue penasaran.
Rasa nak gigit-gigit jek dia especially dekat paha dia yang mmg gebu itu.

Skang nih kalo nak lepas rindu kat dia, saya kena call dia.
Walaupon selalunya dia bercakap bahasa German dgn saya, itu sudah memadai.
Sebab saya tau dia paham apa yg saya ckpkan itu.

Mummy dia bagitau saya yg dia pon asyik mencari saya especially bila dia kena marah dgn mummy dia.
Siap pegi peluk gambar kawin saya sambil panggil "Mama, mama.."

Oh, sedeynya saya...

7 comments:

kojah said...

comelssssss

DYLA said...

comenya debab ni..

nURmALa mAZLan said...

alolololo...comel nyer
rindu nyer dia ngan kamu qimie
sampaikan peluk gambar kahwin
anak buah kamu ye??

Iza Wonders said...

sedih laks aku baca..sob sob sob...

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

*sad mood*

shasha said...

ala....comelnyaa...

Marsha~ said...

hahahaha... comel sgt bila ekna marah pandai plak carik kau.. yg tatahan peluk gambar kahwin tu..... sian dia.. mesti dia rindu kat kau kan? ini budak sebijik muka mak dia.. gebu!