Sunday, July 5, 2009

Jangan Meroyan ya kawan!

I just got back from Mall Taman Anggerik.
Spent 8 hrs there.
Been to Charles & Keith and yes, the sale makes me crazy.

But...

Saya sgt geram sebab semua kasut yg saya sokak, tak de size!

Mencik!

So saya alihkan pengaliran wang saya ke baju lagik.


2 officewear. 4 tshirts.
Dengan harga yang bisa buat korang semua meroyan kalau tau.

Nak bagitau ke tak nak ek?

Bagitau je lah ek?



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
RM 70 untuk semua itu!!!!!!

Ada yang pengsan?
And I've bought it all in Matahari department store.
Kayak Parkson gittew bukan di tepi jalan.


Levi's jugak sale tapi jeans type yg selalu saya pakai tak byk choice di sini.
Harus ke mall lain gayanya.
Tapi without the sale pon harganya about RM 100 different from KL.

Dear Sang Suami,

Minggu depan jangan lupa bawak duit lebih ya?
Credit card juga bisaaaaaaaaaaaaa.............

Yours truly,
Loving Wifey.

Saya dah semakin parah.

Ada obatnya ngga?

4 comments:

gee carmen said...

nak jugakkkk! Nak jugakkkkk

Gee carmen

MN said...

udah ada di sana, obatnya hanya berbelanja kok!
ngeh ngeh!

Aida said...

adusss .. kau buat aku hilang pertimbangan lah .. nak jugakkkkkk !!!

SYAbAR said...

Jgn lupa wa punya pesanan ha....