Tuesday, July 14, 2009

Makan dan Sopping lagik!

Soon as Sang Suami arrived, kami langsung terus ke SushiGroove.
Sang Suami sudah addicted dgn sushi di sini barangkali.
I admit that the sushi taste alot better than Su.shi Ki.ng!

Price wise??

Of course la cheaper!!!
Mmg tak kurus la haku!

Bento box ini mmg a must order item for Sang Suami!


The next day nya pulak, Shopping day!!
Berangkat awal ke Tanah Abang.
Byk pula pesanan kali ini.
Bisnes yg boleh menguntungkan.

Ini semua ialah handbags yg telah dititip oleh relatives.
Bukan O.Ri ya.


Dan ini pula kain lace + satin yg dititip oleh Aunty Min.
She trust my taste! Thanks aunty!

Dan ini.................

Harus la untuk saya kan?
Just bought myself a pair of kebaya sulam.
2 pasang kain yg masih belom dijahit.
Turqoise dan pink yg menjadi kegilaan saya.
And also 3 pairs of legging.
Sangat selesa pakai legging pulak skang ini.

5 jam di sana langsung tak sedar apa.
Right after that, we headed to Plaza Semanggi.
Saya mau membeli Levi's di sini.

Dan saya sgt hepi sbb saya dapat apa yg saya nak.
Sang Suami juga terpengaruh dan beli selai utk dia.


Settle dekat Semanggi, kami langsung ke ITC Ambassador.
Pegi Carrefour utk membeli barang-barang basah for me to cook.
Cook ape?
Tunggu next entry la.


Pulang ke rumah dalam keadaan yang sungguh capek!
12 jam oke?
Rekod dunia shopping saya!

Nah lihatlah bila Sang Suami saya mula berbelanja!
Dia yang seakan lupa diri.
Lebih dari saya pulak tuh.
Tapi dimaafkan sbb semuanya datang dari duit Sang Suami jugak.


Saya memang sangat mencintai Sang Suami!!

5 comments:

SYAbAR said...

Thank you, thank you..... I LAP U

gee carmen said...

beshhnyeee makan! makan! sopim! sopimm!!!

l i e y n said...

syoknya shopping!!!!ur husband pun....

Iza Wonders said...

ko ni betul2 buat aku terasa nak makan sushi...

Marsha~ said...

makan soping makan soping... syoknyaaaaaaaaaaaaaaaa