Wednesday, September 9, 2009

Sesak Napas.

Last week, end of the month gaji masuk.
Last Monday allowance bulan Augustus masuk.
Next week 18th gaji bulan Sept dibayar awal.
Pastuh end of the month allowance bulan Sept plak masuk.

Sesak napas dennn!!

Haha..

Skang ni sudah berkira-kira nak beli hape nih.

Tgh ushar BB Curve nih...

Tapi kan...

Sang Suami pon sebok dok usha Black.berry Curve 8900 yg skang nih Celcom tgh buat promo for only RM 888!! Monthly RM 188.
Promo tamat 30th September nih.

Org len sbok nak sopping raya, saya bley plak sebok nak handphone raya.
Padahal baru jek lagi dpt hape dr Sang Suami time bday ari tuh.

Sebenarnya la kan, tujuan utama nak beli BB nih ialah utk menjimatkan cost SMS dan phone calls yg sekarang ini berlambak-lambak nilai dia!

So kalo Sang Suami pon pakai BB kat Mesia, and I use here in Jakarta, we will save on the communicating costs.
Idok la perlu tunggu sampai tgh2 malam utk berwebcam segala sbb I can BBm Sang Suami at any time, any where that I like!!

Tapi yg tak puas hati tuh, Sang Suami dpt beli hape itu dgn harga yg sgt murah!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Marsha~ said...

perrgghhh! heavennnnn.. kalau akuleee, setiap hari gi shopping.. huhu

SYAbAR said...

happy sgt aunty tengok life kau, hidup penuh dgn soping moping. alhamdulillah berkat rezeki namanya....

Syima Syaz said...

nak jugak blackberry dgn harga murah tuuuu

Iza Wonders said...

Jangan lupa bayar zakat nooo