Tuesday, September 15, 2009

Berhenti Berharap.

Wah tajuk!

Hehe..

"AKU PULANNGGGGG TANPA DENDAMMMMMMMMMMMM..."

Tapi saya sebenarnya berharap sgt supaya tak kena excess luggage esok.
Kali ini bawa pulang byk barang2 titipan.

My baju is only 5 pasang.
Handbag adalah 4. 1 yg dititip.
Baju Sang Suami ada dlm 3 lai.
Then a few others more is for Si Gomok, my adik ipar and my mom.

Fira, ur things occupied another half.
Then my colleague pon titip souvenirs.

Ingat nak bawak balik bag yg medium tuh tapi ternyata ngga bisa.
Mujur ada yg large size.
Tapi pepaham ajelah.. bag besar tu itself berat dia dah 5kg.

Brg2 tuh semua ada kebarangkalian lebih 10 kg.
Max weight is 15 kg.

So ada hope tak? *sambil mengira-ngira duit*

7 comments:

Syima Syaz said...

balik terus ke
balik kejap2?

Mrs Zamzuri said...

balik kejap2 la darling. kan dah bagi schedule time ada kat kl bila..

gee carmen said...

laling... Sampe kl calling2 okaiii...

busyuksayang said...

teruskan mengira...mesti kena nie :D

Marsha~ said...

kau rayu2 le kalau terlebih.. buat muka manissss.. muka kesiannnn... huhuhuhu.. nak raya ni, diorg mesti faham punye.. akekeke

nURmALa mAZLan said...

selamat pulang qimie..
wah!!! mesti x sabar gitu kan

FarEast said...

assalamualaikum ...
dengan rasa rendah diri, saya ingin mengucapkan salam aidilfitri ...
semoga aidilfitri kali ini membawa seribu keberkatan dariNya ...
Insyallah