Saturday, May 30, 2009

Nak hapdate tp malas.

It has been 5 days but my flu and cough is not going away.
Mencik!
Nak buat ape pon rasa malas jek.
Tapi kan..

Dalam malas-malas tuh, sempat plak I ke Midvalley.
Utk ape?
Tunggu la next N3 I hapdate.
Janjik!

Saat ini I tgh tgu sang suami yg tak balik2 lagi walaupon dah janji nak bwk g beli baju kurung.
Malam nih kami ada wedding di Grand Bluewave Shah Alam.
Malas nak amik baju kurung kat rumah Cheras.
Baju kurung yg ada kat rumah Selayang nih kurang Umphh kata orang.

Anyway, picture yg I nantikan dah dihapload oleh HANIE.
Thanks gurl.
Memang lawa pics semua tuh.
I like!

Utk korang semua..
Enjoy!


Lantak le kalo korang muak tgk gambo kawin I ni semua.
Haku pedulik hape!
I am still in d wedding mood.
Sapa yang dah kawin mesti tau rasa dia macamane kan?

Till then...

Nota kaki : Kata malas nak hapdate tp berjela-jela jugak kekdahnya! Ape kes??

9 comments:

Aida said...

wahhh .. cantik lah gambar tu ..ehhh pedulikan apa org nak kata .. kan ke blog kita .. suka hati lah nak tepek apa pun .. hahaha

Gieyana said...

mmg cantik pic2 tue..sy mmg suka tgk...yg penting tue, detik2 indah di rakam kan..

Iza Wonders said...

hehe..u know what..i watch my own wedding video for almost a year tau...the first few months tu almost everyday aku tgk video kahwinku..mmg best kan?album cs dah siap ker?

[ Hanie ] said...

heee thanks for this entry qimie :D Alhamdulillah anda berdua menyukainya :)

Mrs Zamzuri said...

Aida : betol lah tuh. blog haku. haku punye suka lah ek. tp kalo syiok sendiri selalu nnt sapa yg nak baca blog aku nih?

Gieyana : maceh atas pojian ittew. i dah vote ur daughter!

Ieza : Album CS lagi 1 bulan kot baru siap!

Hanie : Keja yg chantek harus diberi credit!

NahWaL said...

tahniah dah bergelar isteri. nampak hepi dan membuatkan orang jeles serta ketidaksabaran untuk kahwin. kahkahkah

semoga menjadi isteri dan ibu solehah

Marsha~ said...

nok.. kau nampak sangat cantik in songket warna hijau lumut tu..seriusssss... :)

kojah said...

tompang lalu...hehe

eZa said...

ijo yg cung! ;) lawo shishedo... :)