Friday, May 15, 2009

Yeay!

Saya sangat suka sbb dapat drag lagik masa utk ke Jakarta.
1st reason : KITAS saya tak siap lagik.
2nd reason : Saya nak celebrate birthday saya dulu.

Tapi kan..
Kebarangkalian utk saya celebrate birthday kat Jakarta / Bandung adalah sangat kuat.
Buat masa sekarang, tarikh saya dijangka mula bekerja di sana sudah dianjakkan pada tanggal 15 Juni 2009.

Jadinya, saya punya lebih masa utk berjimba dekat KL ini.

Kalau takde aral melintang, saya akan buat kenduri doa selamat sebelum saya berangkat ke sana nanti.

Nanti akan dipost utk menjemput semua makhluk sekelian alam blog ini termasuk lah rakan-rakan karib ku.

Hari ini saya nak bercerita tentang office saya di Jakarta nanti.

Office baruku terletak di Bellagio Boutique Mall, Mega Kuningan, Jakarta Selatan.

Ini pandangan depan office ku. Sgt mewah kan?

The Bellagio is the best location for your living, business and leisure in South Jakarta. It is a diplomatic are surrounding by embassies, office building, five stars hotels, international hospital. The Bellagio Residence is the only residential in South Jakarta attached with the Boutique Mall which will entertained you in.

The Bellagio is fully facilities such as housekeeping service, business center and spa, swimming pool, tennis court and 24-hours security system.

The Management is honored to welcome you to stay at The Bellagio.

The Bellagio is 24 carats golden living is now ready for leased and managed by our profesional Leasing Service.

Ini pulak gambaran di dalam bangunan itu. Teruja kan?

A romantic interior and luxurious image is felt when entering the Bellagio Boutique Mall. The outlets available are presented to meet most of your quality living needs ranging from restaurant, cafe, lounge, pool-bar and fashion boutique.

Bellagio Boutique Mall is designed specifically for dynamic, business minded and sophisticated you who have good sense of tastes and preferences. All are served to add more pleasure and convenience of which the added value is equivalent to a 24-carat pure gold.

Combined with a romantic and luxurious image is felt when entering the Bellagio Office Park. Located in Mega Kuningan with its famous prestigious reputation and is grouped as one of the major Central Business Distric (CBD) in Jakarta.

Many Local and foreign companies offices are located here, a location outside 3 in 1 restricted traffic area, which indeedbrings significant impact to the progress of your business.



Matilah mak kat sana nanti!
Target nak menyimpan duit mungkin akan tersasar nih.

Next N3, saya akan cerita dan tepekkan pic rumah saya di sana nanti.



2,3 hari ini saya busy practice bermain ping pong.
Esok pagi-pagi saya ada tournament ping pong di Plaza UE3, Cheras anjuran Sports Club Nextnation.

Ada sesiapa nak dtg bagik sokongan?


Tak ramai pon staff perempuan yang join.
Ada 2 org jek.
Saya dan sorang lagik staff Cina.


Saja suka-suka mencuba nasib.
Mana tau bley menang duit.
Bley buat potong rambut.


Hahahahhah....

8 comments:

gee carmen said...

mak aiiiii, keje ke shopping ni? Bapak mewah. Aihhh, kalo i... I suke nie nk kene keje kat sana. Best lahhhhh... Huhuhuuuu. Cpt2 ler masukkn gambr umah plak. Aduh, aku teruja banget sich...

eZa said...

gilos! kalau aku nih xde nye nk menyimpan kalau dh opis kt dalam mall. ibarat kalau kt kl ofis kt klcc. adoi! lg cpt lah huby aku botak kpale... hehehehe ;D

excited lak aku beb! hahaha! hover! :P

nURmALa mAZLan said...

ooo..UE3 tu dah dekat ngan ofis saya..erm..esok kami pon ada tournement bowling kat 1utama..

dl nyer ofis pon kat dalam mall per..times square..mmg x leh menyimpan

Cik AniS GalaxY said...

kalo da keje area shopping mall nie sis
xder maknanya anis nk jimat2..huhu
anyway gudluck 4 tournement ping pong..


p/s : sis..ader x u kenal makeup person...anis terdesak la sis...if ader pls email anis ek..nuranismohdalias@yahoo.com
x pon contac phone anis je. 017-6070533

LoVEaQshA said...

uish besh tue!!!bkn cam office dh mcm shopng complex spnhnyer..
nti lehla krim brg2 yg menarik kt sn yer!!!~

Gieyana said...

ko keja kt sn nnt, pastu jgn lupa ller post hadiah best2 kat kite yer!hahaha..

raihan said...

perghhhhhhh.... nanti leh jengok2 opis u kalo i lewat sana! :)

Marsha~ said...

wooooooooaaaahhh... bukan org kaya ni nyah... ini dah JUTAWAN... mesti kau ala2 jutawan siot kat sana... perghhh.. aku bangga. tumpang bangga... nak dtg sana jenguk kau bleh?? hehehehe