Monday, June 1, 2009

STAGE Make up

Refer to this entry Surat Utk Sang Suami,
Saya dgn jayanya dapat apa yang dihajati.

Since STAGE make ups are only available dekat Midvalley and Pavillion,
I've decided utk ke Midvalley pd ptg Jumaat lepas bersama-sama my adik ipar.
Dalam dok batuk + flu = demam, saya tetiba rasa sihat for all that.


Hahaha.



All you need is to spent at least 1 item in normal price,
You entitled to get the others for 20% discounts!

So I purchased the sponge for RM 5,
and I spent only RM 200++ to get all that!

Apa I beli...

1. Stage Picture Perfect Foundation NP RM 90. - way cheaper than MAC.
2. Stage Liquid Camouflage (concealer) NP RM 55
3. Stage Compact Powder - I don't remember the price. I think RM 68
4. Stage Eye Shadow Mono - if I'm not mistaken it's around RM 45.

All this with 20% discounts!


Plus...

Free 2 lipsticks worth RM 48 each!!


And also....


Free makeover worth RM 100!!!

And last but not least,

Stage membership entitlement.


Isn't that great?
You spent RM 200++,
And you get another RM 200 worth of free gifts!

Oh saya sungguh tidak sabar nak g buat makeover yg valid dalam masa sebulan ini.


Next entry I will put up the results of the make up which I can say it is better than what I've used before.


Belilah barangan buatan Malaysia.

Sekian!

7 comments:

Marsha~ said...

murah betul ek??? mmg ada promotion ke atau ayat kau yg power nyah??? aku sejak ada anak ni lama gile tak beli make up.. nasib laki keje jauh, kalau tak harussss dia carik pompuan lain.. huhuhu

Mrs. Amie said...

Aha..my foundation n loose powder juga telah habis.. ok ker babe? usually i guna MAC.. rasa nak try brand lain tapi risau tak best dengan kulit coz my skin nie oily sket...ok ker?

Mrs Zamzuri said...

Marsha : mmg ada promo la. hehe..

Amie : I dulu pon pengguna tetap MAC and I do have oily skin too. Nnt next entry I letak dia nye result okeh?

Luv like this.... said...

huh..cam bes stage...bnyk sponsor rncgn lately ni..mesti jd mahal pasni

MN said...

stage ni ada jugak dekat tropicana city mall. yg dekat damansara tu :)
memang murah brg dia.

SYAbAR said...

Sokong2, belilah barangan buatan Malaysia.

Along, berjaya juga kau nipiskan wallet cik abang tersayang ya! Sekali-sekala apa salahnya kan!!!!!

~dARlee zURiS~ said...

ello.. :)
salam kembali.
thanks ye..