Monday, February 2, 2009

You Made Me Feel Beautiful

Once upon a time..
Pada mereka yg tak kenal aku dr dulu lagik..
I am like this..

Short hairdo with fancy colored.
Tongue piercing.
Eyebrow pierced.
Belly too.
Gilak? Ya!
It has been my identity since skooling.
Spoilt brat you can say.
C d date kat pic tuh?
2005. Tahun ke-3 aku bekerja.
And I am still d funky Qimie.
Manager giler. Boss aku pon tak kesah.

And dis is an attempt to become Macy Gray.
Pic taken on d year of 2006.

And now...
I am dis!!!!!


He made me changed!!
From the year of 2007.
He wanted me to become more feminine.
And I listened to him.
He made me feel beautiful walaupon saya tau saya tak chantek.
He made me wear the high heels sbb dia jauh lagi tinggi dari saya.
Dan walau setinggi mana pon high heels itu, dia tetap jauh lagi tinggi.
Rambut saya merupakan yg terpanjang yg pernah saya bela.
Rambut saya ini memerlukan maintainance yg tinggi.
Beribu dah habis utk maintain rambut ini.
Saya tak kisah. Dia pon turut kena tempias utk menginvest.

Saya dah banyak berubah sebab dia.
Even not 100% yet but I kept on trying to changed for both of us.
If that makes him happy.
Dia happy, saya juga happy.
Tapi saya akan lebey happy kalo dia sanggup teman saya shopping selalu selepas kawin nnt.
Muahaha...

Sayang,
I love you too much!! Being with u is d only thing I wanna do days and nites.

P/s: Agak2 saya bley dpt tak Subaru Impreza tuh? Hahahahaha...

Cheers!

12 comments:

gee carmen said...

qimmie gilak ya! mau bodek encik tunang berkereta baru! agagagaa... hmm, rasa-rasanya dapat lah kot kete impreza tuh!! semuga berjaya :)

ins hassan said...

hi cik qimmie,i terharu baca blog u tp jgn merendah diri ya...i suka cara penampilan u yg berani...:)

Marsha~ said...

hehehehehe.. baik punya bodek.. kalau dpt jgn lupa bwk aku jenjalanm

Ladynoe™ said...

ini adalah sweet. Sweet sangat ok.

:: m.i.s.s.+s.y.a:: said...

ye cik qmie..anda telah bjaya jadik ayu.. :P

cik PA said...

u rawk gurl...jgn lupe jemput sayep ye kalu mo nikah..

nURmALa mAZLan said...

wah!!!!
boleh la buat hadiah hantaran kan..
letak kuncu kete atas dulang hantaran nnt.
caiyok!!!

eZa said...

beb! one word... ko mmg GILAK! hehehe :P keep on ayu lah ye ;)

bile bleh naik impreza nih??! *wink*

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

damn u!!! hehehe y do u hav to make me cry.. i was there with wut ever your hair condiotion pung! n the things u wrote is do damn touching tau tak!!!! *aku pun confuse aku marah ker haper ni* hehehe anyway aku boleh pinjam wordings ko ni utk buat speech tak nanti??

Iza Wonders said...

Awww...beauty is in the eye of the beholder n to me u r one hot sexy n gorgeous lady!yeah i can still remember those days when u hate make up so much that u said u dont want to wear any on ur big day..LOL...hahaha..see how powerful love is..it changes u!

Aida said...

tak sangka kan .. dari qmie yg rambut 2 inci tu dah boleh jadi qmie rambut berinci-inci .. dua² aku suka ..
kete baru .. moga dapat lah utk hadiah kahwin ko tu nanti .. jgn lupa aku dgn eza tau .. hehehe

intoxicated_toxic said...

ee..sepak nak? dun u dare tio say n keep d tots dat u r not preti!!

u r!
n ini bukan bodek.

:D