Friday, February 6, 2009

I'm Leaving on a Jet Plane


I'm leaving to Jakarta on June 2009 onwards.
Holiday?
Hornymoon?
Naahhh....
Work.
I will be transferred there for 2-3 years.

It's a choice for me actually.
And I choose to go.
Giler ke hape lepas kawin terus nak ke sana?
Well, my Encik Bab have been really supportive on this.
I was shocked at first masa aku bagitau dia that my GM has offered me to transfer there and his reaction was...
"GO sayang. I don't mind if it's good for your career." (Ayang, ada double meaning ke tak nih?)
But after a long discussion that we had.. I, myself agreed to go.
Even my family, his family semua memberi sokongan padu pada aku utk aku pergi.
Walaupon aku hanye dibenarkan pulang after every 2 months.

And yesterday, the management has agreed on transferring me there with effect of June 2009.

My Encik Bab akan ke sana mungkin seminggu sekali or once a fortnightly.
Aku diberi kemudahan tempat tinggal utk aku sorang. Apartment.
I have a car and a driver too!!
Gaji of course naik.
Wat more can I ask for?
Nnt gaji aku cuma dipakai utk makan dan SHOPPINGGGGGG!!!

Kengkawan, please come and visit me there.
Korang just sediakan duit flight and shopping jek.. the rest on me!
Hahaha..

P/s : Harus la aku ke Bali every month kan? Muahahahah....

10 comments:

eZa said...

congrats babe! syiokkknye jd ko. rezki org baru kawen nih ;) all the best k! :)

pssssttt! nnt aku nk g sane aku roger eh.. hahaha :P

gee carmen said...

vahhhh...vahhhh...vahhhh...
hebat qimmie...
syiok owww...
ermm... nanti i datang melawat u! cam biasa... shopping je kan :)
beb, u hari2 leh ar makan bakso kan!

alaaaa... nanti windu kat u, huhuhuuu :(

NURUL said...

hai qimie nice to knowing u. tq drop ur msg in my blog :)

Aida said...

beb .. aku suka kau pegi sana .. suka ada maksud pun iye juga .. hahaha .. tp apa pun, congrats ok .. aku dgn eza pasti akan jenguk kau kat sana .. kan eza ???

fizz said...

waaaahh bestnye! rezeki kawen tu namenye! mmg bole sopin sakan la hehe

Iza Wonders said...

huhuhu me so sad :(

ins hassan said...

ala u baru nak berkwn dgn u dh nak pegi jauh...nanti i belanja u ticket free film kami ye...:)

hidden.wing said...

congrats qimie!!
mmg btul2 rezeki org nak kawin ni bestnyeee

nURmALa mAZLan said...

wah...syok nyer...rezeki kahwin tu..best2..nnt kita gi sana boleh la roger2..huhu~~

***boleh ker????? tak malunyer aku***

intoxicated_toxic said...

kakakkkk

congrats!! i so envi u!