Wednesday, February 4, 2009

Hornymoon

Pada awal perancangan.. kami mau ke Bali.
Tetiba...
Bertukar ke Kota Kinabalu, Sabah.
Sebab?
My cousin is getting married kat sana on 8th May 2009.
Takkan nak pegi Bali then g Sabah plak kan?
Byk plak la duit haku kan?
So we've decided utk ber HORNYMOON di...

Nexus Resort Karambunai!

Bali tuh time birthday aku nnt pon muley..
Bukan tak pernah pegi kan.
Kalo pegi utk hornymoon nih, dah 4 kali kot aku pg.
I've always wanted Maldives or Mauritius. Hehe.

Anyway... tak kesah la mana pon.. janji its HORNYMOON!

Chantek jugak kan resort ni..
The important part is ada LAUT.

Maybe b4 g Sabah tuh kami akan berhornymoon dulu dekat hotel di sekitar KL nih.

6 comments:

ins hassan said...

u stay kat One world Hotel la...nanti kenduri jgn lupa jemput ya...:)

nURmALa mAZLan said...

Oh…saya pun sangat suka Mauritius.. Venice pon ok..huhu~~
Mula² kita pon ingat nak gi Bali.. Tapi cam boring kan.. Bila honeymoon je Bali, Bila Bali je Honeymoon..ekekeke~~

Kita Maybe gi Meritus Pelangi Langkawi kot sbb ada staff rate.. Sangat murah ok compare to normal rate..


p/s:eh..kamu dah bg address ke belum eh??

eZa said...

HORNYmoon??? hahaha sabo je la :D

Iza Wonders said...

karambunai is d place for hornymoon, other options in kk u shd consider is shangrila tanjung aru...another heaven on earth.. sutra habour pun ok babybeh..the bt mk sure the magelan wing..also perfecto for hornymoon..hahaha..ahh i miss sabah ba!!

gee carmen said...

horny bebehhhh....
hahahahaaaa....

Che Sue said...

blog hopping to ur page..
hai qme..

ive been to nexus resort in karambunai..n YES, adalah superb place..best tapi too bad i cudnt njoy it much coz time tu pegi for meeting..huhuhu!