Tuesday, February 17, 2009

Bunga Pahar

Ari tuh aku ada ckp yg I'm on a special mission kan?
Mission mencarik bunga pahar at first nye.
But turned up aku buat sendiri.
With the help of my mama lah.

Aku membuat bunga dip!
Unbelievable?
Believe it!

A couple of weeks back, me, Eza and Aida pegi membeli brg2 utk buat bunga dip nih.
Then aku google jek kat Cara-cara membuat bunga dip.
Bersepah ok?

And I did it!!!
Mama byk tolong aku dlm perihal menggubah ini.
Since dia pon yg cerewet sgt pesal bunga pahar nih kan.
Yang lagik besh, I saved alot!!!!

Pheewww!!!




Saya sangat puas ati!!!!!

7 comments:

fizz said...

aiyark sis. apesal nampak mcm senang je sume org wat dip ni.

hidden.wing said...

nice ones!
suke la lily dip hehe :D

eZa said...

very d vast! :D

Anonymous said...

hye qimie..sy nk tanyela..kos awk wat bunge dip nih lg murah ekk dr awk beli bunga pahar kd kdi..

noy

The Journey.. said...

hye anonymous :

for me, yes it is cheaper kalo u nak order bunga dip dr kat luar tuh. the cheapest ive found so far was rm 4.50 utk bunga dip.

utk buat 70 bunga pahar, my cost is around rm 150. then tambah lagi rm 70 utk beli bekas telur tuh.

Anonymous said...

owhh yer ker..oklah klu mcm tuh..sy ingt nk wat bunga dip gak..hehehe..thanks ekk qimie..much appreciate this entry..

~Noy~

Aida said...

caya lah beb .. tak sesia aku bagi kata semangat kat kau .. hehehe .. nanti aku boleh order kat kau ..