Wednesday, February 4, 2009

Hantaran Checklist.

Yeay!
I'm done with my hantaran thingy!
Hantaran kami 9 berbalas 11.
Fhewww!!!

For ME

  • Mas Kahwin & Bracelet - Bracelet dah beli!
  • Wang Hantaran - Akan dibagi time nikah.
  • Perfume - Got it.
  • Make up set - Got it.
  • Kasut + Clutch - Got it. My aunty sponsor. Hehe..
  • Jam - Got it.
  • Toiletries - Got it. My aunty sponsor Victoria Secret.
  • Al - Quran - Got it.
  • Icing cake - Dah tempah. Isabella kek.
For HIM
  • Cincin - Dah tempah.
  • Baju + Belt - My aunty sponsor jugak.
  • Perfume - Got it.
  • Kasut - My aunty sponsor.
  • Toiletries - Got it.
  • Jam - Got it.
  • Al - Quran - Got it.
  • Cake - Dah tempah jugak. Isabella kek.
  • Chocolate - Ieza nak sponsor. Yeay!!
  • Buah - Last minute beli.
  • Sirih junjung - Mama naka gubah.
Betapa bertuahnya my Encik Bab sebab byk brg my aunty yg dok kat US and Belgium sponsored.
*Sorry tak ley nak boikot USA kat sini. Yg lain aku dah boikot dah.*
Patutnya aunty I sponsor 1 side jek tp disebabkan my Encik Bab ni kesayangan mama, makanya dia jugak menjadi kesayangan aunty aku jugak.
Ari tuh masa tunang pon aunty aku kat Belgium tuh bagik handbag & wallet Tommy Hielfiger utk kami berdua.
Macceehhh bebyk ya!!

Buat masa sekarang nih aku tgh pening bab bunga pahar.
Mama sebok nk yg rare.
Dan byk yg rare dah abih.
Dah le mama bantai nak beli dlm 120 pcs utk itu.
Byk sgt kan?
Ieza ckp tak yah byk2.
50 pcs kire ok sgt dah since aku kawin kat dewan.
Abih camne?

Ikutkan aku..
Tak yah letak bunga pahar tuh.
Just letak dlm dulang.
Bagi kat flowers girl utk diberikan pada org yg merenjis.
Cukop la dlm 20 jek.

Ok ke? Hahaha...

3 comments:

eZa said...

120? 60 per pahar. mmg la camtuh kan? baru la namenye bunga pahar di atas pelamin. hehehe org tua qimie. kite ade wedding dream kite, diorg pon ade wedding dream anak diorg gak. ikot ajo lah ;)

pssttt! aida dh ade kain glamer nk tempah g wedding ko nih. aku? hahaha

Aida said...

bunga pahar kan cantik .. lagi banyak lagi best apa .. aku kalau boleh mmg nak bunga pahar tu .. dari utk vip sampai semer lah aku nak .. boleh ??

pssst : amboi eza .. cepat je kan .. tp rasa mcm tak lengkap lagi tu .. aku nak kena cari sepatu yg lip-lap skit .. baru glemer .. hehehe

Marsha~ said...

bestnya byk auntie sponsor... untungnyaaaaa... semakin dekat hari semkin byk keje kan?