Monday, December 8, 2008

Penat, penat dan penat

As I've mentioned in earlier post, I am on leave this whole week. Tp aku bukannye cuti utk pegi bercuti seperti kebiasaan.. Kali ni cuti yg amat memenatkan aku. Ke sana ke mari. Dah le aku baru je pulih dr demam. Alhamdulillah takde malaria. It is just infection kat white cell blood aku.

A day before Aidiladha, I went to Jusco Cheras Selatan with Danisha and mama. Plan awal is just to eat. But tah macamane bley plak termasuk kat tempat cadar-cadar tuh semua. Dan ternampak plak 1 cadar nih yg sgt sesuai utk dibuat cadar pengantin for side Encik Bab. Utk side aku dah settle lama dah. Ahaks.. So I quickly give him a call asking whether should I buy that or not since he already gave the money earlier to me. Being a normal guy or should I say typical guy, Encik Bab dgn senang hati jawab, "Ok beli jek..."

Ni lah hasil dia...
Lepas beli cadar tuh, mama plak nak g Watson. So aku kena lah babysit cik adik sorang nih. Confirm dah minah nih dah jadik camwhore skang nih. Ada stroller tak nak dok. Dia bantai nak dok kat dalam troli nih. So ni lah hasil camwhore si Salfarania Danisha. Sakit jek ati tgk dia.

Memula dia sengih.
Pastuh dia jelir kat aku.Kendian dia buat muka hidung busyuk dia tuh.Peh tuh dia jelir balik kat aku.
Geram kan tgk muka dia? Nakal dia Tuhan ajek yg tau. Tuh belom dpt kaki lagik tuh. Aduhai budak bertuah sorang nih.

3 comments:

Aida said...

amboi .. danisha tu dah jadi mcm anak ko dah qmie .. gerammm je kan tengok aksi dia mcm tu ..

eZa said...

comel tul la danisha nih! tu lom dpt kaki lg tuh... hehehe dpt kaki kurus la ko nk mengeja dia plak. hehehe ;)

tp kan aku lak x leh tgk bdk pasif je. rs semcm, x thrill. kalau lasak baru la normal bg aku. hahahaha pastu dpt 2N yg mmg lasak tu haa, x tentu arah la pulak aku diorg keje kan.. hehehehe

Marsha~ said...

shooooommeeelllnya Danisha!! canthek sangat cadar en. bab nok! dahle aku ni gile kat color hijau! cantik sangat okay..