Wednesday, October 8, 2008

Wish Granted!

I GOT IT!!! My wish for having a new lappy has been fulfilled! No, it is not from my Encik Bab. How do I get it? Magic! Haha... As long as I get what I want, it's good enuff. I'm pretty sure that this lappy will become my bestfriend for at least 3 more years from now. Insyaallah. Dan yg lagi membanggakan aku.. after awhile, aku berjaya jugak menyetting (setting) wireless network kat rumah nih. Previously I wanted to do so with my desktop but unfortunately, something goes wrong with it. Sudahnye sebelom nih aku hanye boley online kat bawah jek since aku malas nak tarik wayar berjela-jela naik ke bilik aku kat tingkat 3 nih.

And now, aku dah boley online sambil baring kat atas katil. Hehe... I can't live without my internet. Dr hal yang berkaitan kerja sampailah ke hal persiapan kahwin sampai ke photography lesson etc.. semuanye aku buat dr internet. See, how important the internet to me nowadays.

I can even travel to anywhere I want in this world... I love reading. Reads all kind of things. Anything that interest me. Especially Forbes.com. Bile tgk senarai org-org kaya kat dunia nye background, aku jadik excited. Aku mula la berangan nak jadik kaya jugak. Bukan setakat angan kosong jek. I have my plans on what to do next. Cuma masa jek yg dpt menentukan segala-galanye. My Encik Bab selalu ingat aku nih dok surf pesal gossips semata-mata kat internet nih. Well sayang, I pon amik tau jugak la pesal dunia luar. U jek yg tak tau ape I buat! Heheh..

It's just that lately nih jek interest aku more to WEDDING thingy. It's for our own good jugak kan sayang?


Till then... adios! Nak layan edit pictures plak nih. I've uploaded some pictures at KLIKKLIK. I've decided not to post pictures at my fotopages lagik. FP dah semakin lembab dan menyeksakan aku sekarang nih. More pictures to come soon.

3 comments:

eZa said...

bravo! bravo! :D

Iza wonders... said...

aku tahu rahsia magic ko...hahaha

Nor Aida Abdullah said...

hah .. dunia tanpa internet bukan qme lah org nya !!