Tuesday, October 21, 2008

New hairdo.. Yeay!

Finally! I got d fringe done as suggested by all my beloved friends. And finally juga dpt permission granted by my Encik Bab. Tp b4 all d permission given, aku kena bebel jugak lah.

Encik Bab: camner gunting rambut tadik? trim ker.. gunting ker...
Me: gunting pendek, sumeeee
Encik Bab: nak kena ke!!!

Masa nih all the angry icons came out. And I've showed him these piccas..

And to all of sudden... this is what Encik Bab said..

Encik Bab: wah... cun nyer...
Me: aik td bukan marah ke?
Encik Bab: cam tak kenal lak nih tunang aku ker??
Me: td kemain lagik marahh.. bebel tak hengatttttttttttttttt
Encik Bab: tuh tadi... nih skang... eheheheee..
Encik Bab: love u more n more... muahhsss...

6 comments:

+MISS S.Y.A+ said...

wahhh...dia makin feminin ler..cayok2! ahaks..

p/s: royalti kasik 60/40 heh..

eZa said...

amboi! amboi! makin berseri2 la bakal pengantin nih! ;)

nice 1! :)

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

See i told ya fringe would make a nice framing for your face. nice one.. aku pun nak potong pendek balik n buat relaxing nih.. hehe nak bagi nampak mude. nyahahaaha

Marsha~ said...

fuuaaahhh.. seronok baca kisah percintaan kau ni..almaklumlaaaaa.. aku pun ala2 tahu serba sedikit kan??..hehe..
semoga berkekalan hingga akhir hayat.. tak sabar betul nak gi wedding of the year ni.. ;)

Aida said...

qme .. sesuai tau .. i likeeee .. aku pun nak cuba buat mcm ni lah .. tp takde lah color tuh semer .. sbb aku nya color original .. *white color already* .. muahahahahaha

Iza wonders... said...

i LIKE :)