Tuesday, June 2, 2009

BBQ at SIL


Last Sunday, my SIL, K.Lang ada buat house warming + kenduri doa selamat sempena kepulangan d hubby fr Congo + tahlil + BBQ kat her place in Sri Putramas 2.
Sesambil tuh Sang Suami juga menumpang membuat doa selamat utk pemergian aku ke Jakarta nanti.

As early as 8 am aku dah start menolong apa yg patut.
Tak byk pon yg nak dibuat since ramai yg dah hulurkan bantuan.
I just marinate the lamb chops.

Makanan mmg tersangatlah byknya padahal jemputan hanyalah family terdekat.
Event starts at 4 pm and ended at 10 pm.

Aku tak amik byk pics pon sbb bz bakar makanan di dalam hujan.

Pas setel jek bakar-bakar tuh semua, aku and Sang Suami pon pegi la merendamkan diri kat dlm swimming pool tuh.

And for the 1st time after 6 months kot beli camera underwater tuh, I get the chance to test it.
Tetiba jadik camwhore dlm air.
Besh wooo!!

I can still smile di dalam air!

Bersama anak-anak buah dan adik-adik ipar.

I should be doing dis more often after this!

Sumpah aku sangat bosan di office.
The meeting that I've attended earlier was my last management meeting here in KL.

Oh, tetiba aku rasa sayu dan pilu.

I wanna make sure that I'm going to have a splendid birthday celebration here in KL with my DIVAS soon!

My staff plak tgh sibok planning for my farewell gath.

Byk airmata aku yang akan mengalir di bulan June ini.


6 comments:

nURmALa mAZLan said...

wah wah
bukan main berendam lagi korang eh..ehehehe~

Marsha~ said...

woooaaahhh seronoknye.. ala2 snorkeling gituh.. huhu

eZa said...

qimie is leaving on a jet plane. sob! sob! sob! :(

EraNaZeErA.. said...

wah cam bestnyer.... tak bleh tahan tu sempat lagi senyum melebar... cayalah.. hehehee

Iza Wonders said...

cool!babe...pls make it happen this sunday..we so need to hang out

Iza Wonders said...

bdw sorry tak mai bbq tu sbb aku tertidorrrrr..hehe..ampun