Tuesday, January 6, 2009

Need I say more?

Dia mencuri lipstick dr dalam handbag maktoknya tanpa disedari oleh sesiapa. Tau-tau bila mommy dia balik, ini lah hasilnya.

Told ya all yg dia nakal kan? Nakal + bijak sangat = Ini hasil nya. P
Pandai plak dia nak letak lipstick tuh kat mulut jek.

4 comments:

eZa said...

girls will always be girls... ;) anak2 skang, ko x ckp pon dia tau mane nk place anything yg diorg jmpe, tau je bende2 sume utk pe ;D

Aida said...

wakakaka .. cute je kan dia tarah maktok nya lipstick .. makin geram tengok dia ni ...

Marsha~ said...

omg.. sangat notty okay muka dia.. takpe.. bebudak notty adelah sangat bijak okay... comel sangat!!

raihan said...

hahaha... bijak2. sempat plk ko capture momen sebegini.