Saturday, January 24, 2009

Gumbira!!

Semlm after keja, I dropped by kat Midvalley.
Mama nak Big Apple.
Alang2 baru kol 745 pm, aku pon ronda2 sat.
Masuk Metrojaya.
And.....
................................................
..........................................
...................................
...........................
.....................
...............
.........
.....
...
..
.

MISI KU BERAKHIR!!! YEAYY!!!


Yg paling besh, it's cheap. REALLL CHEAP!!!
Brand Noche.
Normal price RM 109.00
After 60% less, RM 43.60!!!!!!!!!!

Saya sudah boley start practice.

8 comments:

Marsha~ said...

tinggggiinyaaaaa... tp sgt sesuai utk latihan kaki.. uhuhu

Dayu said...

sgt tinggi..
4 inch ke?? kalau i mmg tak boleh nyer nak pakai.
lgpun mmg tak bleh nak pakai heel tinggi2 sgt, as my dear fiance tak lah tinggi mana

rm 43.60 je??
ni yang nak serbu ni..
kedai mana td...

anyway u nak pakai time bile?? sanding ke nikah ke??

eZa said...

berjaya akhirnye! slamat practice eh! :D

The Journey.. said...

dayu : kasut nih dlm 3 1/2 inch. nih nak buat practice. sbb kasut sanding yg sedia ada tuh i tak berapa condifen nk pakai lg. hehehhe... kasut ni kat dlm metrojaya MV.

FarEast said...

hahah ... ingatkan aper la td ... rupanyer dpt shoes baru ... haha

Aida said...

well~done !! usaha tangga kejayaan .. praktisss tau ..

:: m.i.s.s.+s.y.a:: said...

sudah berjaya nampaknyer...
wokeh..berlatih kene letak buku atas kepala skali tau..ahaks!..(ni nk jd model bleh la)
ckp dgn zam, nnt berarak jalan pelan2..huhu

raihan said...

selamat training ye!
re: nanti i msg kt fb :)