Friday, January 23, 2009

I'm in tense.

Minggu nih aku penuh dgn meeting as usual.
Sakit jiwa raga aku. Meeting dah macam seminar dah skang nih.
Makan masa berjam-jam. Paling cepat pon 2 jam.
Giler.
Kalo dah ari2 meeting mcm tuh, bila masa nak buat keja?
Keja pulak berlambak-lambak yg dia bagi.
Semenjak bertukar division nih, aku rasa mcm aku baru masuk keja.
I have to learn loads of new things.
Mmg mencabar tp ianya juga menguji keimanan aku.
From business development to corporate affairs & communication.
Bulan 3 ni genap la setahun aku buat keja baru nih.
Penat.
Tapi yg best, setiap perubahan yg aku lakukan, dpt pujian.
Since keja ini involves byk dgn management maka adakalanya aku jadi jammed.
Tak tau nak mulakan dgn keja yg mana dulu.

Anyway, awal minggu ari tuh.. aku dpt perkhabaran baik.
Tp ada juga yg tak baik nya lah.

Tak ley nak reveal skang. Biarlah dpt confirmation dulu dr CEO.
So far 80%. 20% dtg dr CEO.

Ok aku nak p meeting. Meeting kol 6 pm. Bongok.
Aku nak balik la!!!!

1 comments:

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

huhu.. ko ni mmg la aku nak marah ni.. pastuh g pakai kasut tuh masa celebrate besday aku nanti kan.. jwbnyer tgkp suma gamba duduk je lah.. berapa inci tu?