Tuesday, January 13, 2009

List Dewan

As per request.. here is the list of dewans yg ada kat KL nih yg aku rasakan harga sewa dia berpatutan la.

1. Dewan Dr. Siti Hasmah - nih dewan aku sanding nnt. RM 5K sewa dia but includes kerusi, meja, sarung kerusi, alas meja, meja makan beradap. Aircond semua charge termasuk lah but dewan ni tak allow buffet style eating. Phone : 03 - 21421332
2. Dewan Wisma Sejarah -Sewa RM 1750 utk 1 hari. Includes PA System, 300 kerusi & 30 meja. Phone : 03 - 2681 5388
3. Dewan Masjid As Shafie Maluri - Sewa RM 2200. Phone : 03-9281 2472
4. Dewan Tabung Haji - tak sure sewa dia.
5. Dewan Gemala Risda - RM 6K. Max 600 pax sitting at a time.
6. Senarai Dewan-dewan under DBKL - go to THIS.
7. Dewan Sri Siantan, Selayang - tak sure sewa dia but not more than RM 1.5K.
8. Dewan Beringin Tmn Sri Gombak - pon tak sure but fully aircond.
9. International Youth Centre Cheras - RM 1.2K sewa dia. Phone 03-9171 9204.

Hope this helps to those out there yg still mencarik2 dewan utk disewa.

4 comments:

Sobby said...

OMG. Babe, THANK YOU so much for the list of dewan!! Macam tau2 je i ngan my mum dok cari dewan tauuuuu..

Thanks a bunch! =))

p/s : mine gonna be in Nov, but still kene book skrg kan. hehe. glad to have the list. Oh, muchos gracias!!! =))

hidden.wing said...

qimie, your dewan tu mmg quite reasonable lah. i surf last night, and the setting mmg cantik. but kt mane ek?
own catering ke dewan tu punye ?

thnxxx alot, will work from your list :)

The Journey.. said...

Sobby : No probs. Sharing is caring kan!

Hidden wing : I've replied dekat ur comment alredi. :D

Anonymous said...

hai, i wonder whether dewan gemala sari pun provide kerusi, meja etc sama mcm dewan dr. siti hasmah...
coz contemplating btwn the 2....dewan siti hasmah is bigger n have a stage..