Wednesday, January 6, 2010

Short Vaccay #2

Dalam dok sibok2 pi kenduri kawin sedara mara & kawan yg bersepah kat sana sini,
we (saya dan Sang Suami) serta my bestie, Hana and Hubby managed to spend a time for a short vaccay dekat Port Dickson on Christmas day.

Pics dekat FB byk.
Kat sini I hapload sekeping 2 je la ek buat pelepas rindu. (Ada yg rindu ker?)



Apa pon saya nak jerit kat sini,

"HANA and MIN, you are Monopoly's LOSER!"

Hahaha...

Lenkali, jangan cilok duit bank lagi tau!

4 comments:

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

tak puas hati kita repeat arr.. :p it's purely luck my dear.. just luck..

Mrs Zamzuri said...

ok nnt kita repeat kat atas bukit plak. hahahaha...

Marsha~ said...

syoknyaaaa ada hubby depan mata... boleh comolot tepi pantai.. huhuh

[ Hanie ] said...

hee mcm comel je main monopoly!
mmg permainan yg sgt best!!