Monday, January 18, 2010

Penyakit Pelik.

Saya ada 1 penyakit.
Penyakit pelik.

Saya anggap ini pelik (at least to myself) sbb saya rasa penyakit saya ini tak sama dgn kebykkan perempuan kat luar sana.


Well....

I don't really fancy over these :




Bagi saya apa yg ada as long as menariks, I don't mind using it.
Fake one pon I don't really care.



But...




Nafsu ini sgtlah tidak boleh dikawal bila tgk ini :





Segala jenis gadget nih boleh buat saya sgt ghairah teruja!
Hahaha...

Itu belom masuk lagi bila tengok all the sports car.. maka lebih parah lagi la saya jawabnya.

Siap racun Sang Suami supaya jadi pecinta gadget juga spt saya.
Sanggup tuh bagi dia sebijik Blackberry Bold.

Kalo ikut chronicles dlm blog ini aje for the past few months mmg kami byk beli gadget.
It's like almost every month.



Dan yg terbaru..........................................................................






































Hari-hari dok usha webby utk mini notebook yg boleh pusing2 cam nih.
Padahal laptop Dell XPS nih baru je 1 tahun lebih saya pakai.

Alahai.................


Rasa-rasa cam nak buat surat cinta utk Sang Suami lah.


Larrikkkkssss!!!

4 comments:

Marsha~ said...

hehehe.. semua ni mmg sesuai dgn personaliti kau noks.. selagi belum ada anak ni better kau beli je apa kau nak, sbbnya bila dah ada anak nanti kau dh tak heran sume ni.. nanti kau gilakan strollers, carseats, toys.. tapi semuanya yg branded! hahahaha

fabulous.farah said...

huhuu...bahaya ok penyakit pelik u ni..teknologi semakin laju bergerak~

Syima Syaz said...

takpe...beli je...
selagi blh beli...=)

ciNot said...

mie, aku x nk krim accsories bt nk tnyer blackberry sne murah ke cmpre msia