Wednesday, April 15, 2009

Pre-Hornymoon Part 1 - Port Dickson


We've checked in kat The Legend Water Chalet, Port Dickson.
Pre hornymoon yg tak di plan.
Main terjah jek ikut perasaan sehari selepas my reception.

Masa kat Legend nih, kiteorg amik Executive room yg balconynya betol2 mengadap laut.
Chalet ni kan mmg dah atas laut.
So terasa la ala-ala dlm kapal cruise gitu.

Yang buat lagik besh, the furniture dlm bilik tuh mmg betol2 buat aku terasa aku kat Bali.
Sgt cool! Sgt chantek. Sgt besh.

Ok malas nak citer panjang, enjoy la pics itu.
Susunan gamba adalah caca marba. Malas aku nak susun2 bagai.

*My hubby (wahh tukar gelaran sudah) dah pandai amik pic senget.

Hubby ku yg rajin susun rope nih utk aku amik pics. Props la katakan..

Ini adalah rope katil kat bilik tuh.

Sangat Balinese kan?

Bilik air + bathtub and ada 1 lagi tpt shower yg aku malas nak tepek pic.

Day sofa di tepi tingkap. Bley tgk laut.


Pemandangan laut dr balcony. Nasib baik tidak berombak. Kalo tak harus la tsunami kan?


Posing depan bilik yg sgt cool ini.


Sekian. Nanti aku upload pics 2nd Pre Hornymoon plak.

3 comments:

Aida said...

weiiii .. best ooo tempat tu .. nanti aku nak pi survey tempat tu .. boleh honeymoon ngan laki aku lak .. huhu .. errr seronokkkk kan kahwin .. hehehehe ...

Marsha~ said...

cantiknyaaaaaaaaaa.. sangat best woooo.. best best

nURmALa mAZLan said...

weh....
nak pergi jugak la...
sangat cantik la