Friday, April 3, 2009

Alhamdulillah....

Dengan sekali lafaz, pada pukul 415 pm,
aku selamat menjadi isteri kepada Haji Mohamad Zamzuri dengan sekali lafaz.

Thanks to Ieza, Hana, Aida, Eza and Irda yg turut sama-sama merasakan debaran ittew.

Sneak peak...


Another long way to go tomorrow.
Doakan semuanya akan berjalan lebey lancar esok malam.

11 comments:

gee carmen said...

Qimmie, i love u..
selamat sudah mejadi isteri orang...
heheheee...

hidden.wing said...

Congrats Qimie!!

tomorrow fiance tak dapat ikut le..tepakse bawak girlfriend je :P

ins hassan said...

alhamdulilah, congrats dear...

Marsha~ said...

congrats nok... aku minta maaf banyak2 nok.. aku sedih ni tapi tatau nk buat mcm mana.. aku tak dapat nak hadirkan diri ke wedding kau.. aku baru dpt tahu aku pregnant dan agak sukar untuk aku drive seorg diri ke KL dgn membawa Qila.. weekend 2 mcm ni tiada sape nak jaga dia.. kau pun tau kan bob dah start keje.. Maafkan aku ye qimie.. aku teringin sgt nak pegi tapi tiada siapa yg nak bawak.. Qila dah sangat lasak, aku tak boleh handle seorg diri dlm keadaan diri mcm ni.. sorry sangat..

anyway, selamat pengantin baru. semoga kekal hingga anak cucu. kau sangat cantik. terserlah seri pengantin.. peluk cium dr aku..

lady_daisy said...

itu bukan masjid batu 9 ke?? tahniah menjadi isteri orang...saya doakan qimie bahagia bersama suami tercinta..

eZa said...

congrats beb! :)

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

To my dearest friend,

It is so difficult to express how happy i am to see you and zam finally together. To see you looking so sweet n lovely in your nikah attire while walking to go inside the masjid, it bring tears to my eyes. I guess we have been thru so many things together.. good n bad.. sweet n sour, love and heart break, my best friend has found the right man who was there all along in her life.
Be a good wife.. take a good care of zam.. and same goes to you zam.. please take a good care of my friend.
"Love at first sight is easy to understand, its when two people have been looking at each other for a life time that it becomes a MIRACLE"

Iza Wonders said...

hanaa..u shd be saying all these during that nite LOL! hehe
anyway qme..welcome on board :) cant wait to welcome both of u to motherhood laks..hehe..wish i could write more but i seriously need to puke..again...n again..love u..muahhss

Aida said...

hana .. lah ni baru lancar je ucapan tu kan .. patutnya masa mlm tu u talk like this .. hahahaha ..
to Qmie, i love soooo much lah darlingggg girl .. hope till end ok .. congratssss again !

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

hahahaha neves la.. sbb speech tetinggal kat umah.. hihi ;-p

fizz said...

congrats qimie! ;)