Wednesday, April 8, 2009

Jemputan Kenduri Sebelah Zam




Hi friends,

Aku mewakili hubby gue,
ingin menjemput all of you utk dtg ke majlis bertandang kami.

Jgn malu, jgn segan.. bukan semua tetamu yg dtg tuh kenal antara 1 sama lain.
Masa reception aku tempohari, WHITELACETALE pon sampai.
Walaupon masa tak mengizinkan utk berborak lama,
it is still good for a start.

So come and enjoy ur free eating session.
Bg yg suka masakan kampung,
kat rumah Zam nnt ada ikan keli, ayam berempah etc..

So jemput la ya!!

4 comments:

eZa said...

alerr hubby ku kirja la sabtu nih... :(

Iza Wonders said...

ala..ikan keli my fave..but cannot eat lorr..huhuhu

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

hahahhahaa.. akan ku pastikan aku makan puas2 this time!!!! ko jgn gatal2 suh aku bagi speech plak kat umah zam.. neves aritu pun tak ilang lagi tau... arituh lauk pun aku tak mkn tau.. hahahhahaha ;-p.. dah.. g masak nasik!

Aida said...

waaaa .. spesel siottt lauk kat umah zam .. rasanya mcm muka tak malu je nak ke sana .. harap mr hubby tak busy lah hari tu ..