Sunday, April 19, 2009

My Solemnization Vid Clips

Credits to Mohd Fuad Topa, Junior Photog of CS.
Nih baru junior nih. Senior dia Udey nye photo lom dpt lagi nih.

I'm lovin' it!




Enjoice!!

7 comments:

Anonymous said...

eh hai! been religiously reading ur blog..baru sekarang ade berani nak tinggal comment hehe ( maybe desperate kot) leh add me in ym tak, nak ask ur opinion/ideas for my wedding *wink...percaya kat taste u..hehe YM: pheyra

Mrs Zamzuri said...

i've added u in ym.

thanks for the compliments though. tetiba blushing nih.. wakaka..

SYAbAR said...

along,
auntie seronok sgt dpt jemputan dari mama utk attend ur wedding. Rasa cam jd VVIP la pulak bila dijemput datin. Masuk dewan, fuyooooo terkezut gua & hubby.

Mmg kami enjoyssss habis... kau mungkin tak perasan yg auntie ni dah cam part time photographer mlm tu.

Cepat2 bg cucu kat mama tau...

ciare (^_^)v said...

very beautiful. congratulations =)

sgt memberi inspirasi pd saya..:)

Anonymous said...

oh crap...leh add lagi sekali tak...or ym me if u can see me from ur fren list...i gune meebo, i accept tapi tak click add la..tak nampak u dalam list i..sori!

eZa said...

nice clip ;) berdiri bulu roma aku dgr lagu ayat2 cinta tuh... ;)

slamat berbahagia beb! :)

hidden.wing said...

spot Kimie in pink!
sakan ye dier...nk jugak pakai pink macam pengantin hihihihi :D