Thursday, April 9, 2009

Hampir 1 Minggu

Pics credit to AYU.

Hampir seminggu aku bergelar isteri.
Ramai yg tanye how does it feel.
Aku jawab seronok la.
Of course.

Ada jgk yg tanye d difference b4 and after.

Honestly, saya rasa sama sahaja.
Yang beza, I got to see him sleeping next to me.
Lifestyle kami?
Masih sama.
Buktinya?

2 hari lepas, kami pergi bermain lucky ball bersama-sama dgn kawan2 my hubby.
Hana ada call budget aku sedang masak utk suami.
Nan ado.
Belum berkesempatan lagi. Insyaallah.

Kadang-kadang macam tak percaya jugak yg aku ni dah kawin.

Yg lain lagi, dah 2 hari berturut-turut aku ke office dihantar oleh sang suami terchenta.

Besok aku start cuti balik.
Yippie.

Harap2 ada surprise lagi macam hari tuh.
Mungkin ke Penang pulak kali ini utk Pre-Hornymoon kali ke-2.
Hahah...

3 comments:

Marsha~ said...

sgt best kan?? dulu ms aku baru2 kahwin, setiap kali aku balik keje, bob berlari2 keluar bila nampak keta aku masuk porch.. siap bukakan pintu keta.. pastu CIUM.. skrg ni??????

hampehs.. pintu pagar pun dia tak bukakan! dia tido ngn anak dia dalam bilik! Bedebah.......

Aida said...

walla .. seminggu ni kira hari² wangiiii je .. tp, kau kena gak masak utk dia .. tak kiralah masak apa pun .. masak air pun kira masak gak .. hahahaha
aku suka tengok kau bahagia !!

mrs.F said...

hi qimie..

lama dah jadi silent readers you..
just wanna wish you congratulation..
pas nie kite wat kelab puan-puan plak ek..
heheh

btw, style hantaran kite hmpir sama..maybe we got same taste..check it at my fotopages