Tuesday, March 24, 2009

Stress.


I am screaming on top my lungs ayte now.
Just like the picture shown above.
Why?
Its a norm I think for a Bride-to-be utk merasa stress di saat-saat ini.

Tapi yg sebetol2nya, saya bukan stress sbb byk benda tak setel lagi..
Saya stress sbb kenapa lah 3.4.09 tuh lambat lagi!
Hahaha...

Gatal.

Saya juga stress sbb di saat saya nak berhu-ha, saya ada byk kerja nak kena disiapkan sebelom saya start cuti.
Dis Saturday I have friendly futsal match with MCMC.
Sempat tuh aku join sama.
I have to organize it anyway.
Yg MCMC nih plak tak nyempat2. Nak buat dan-dan tuh jugak.
Last week confirm, dis week dah nak buat.

Bengong.

Sudahnya, terkial-kial aku ke sana ke mari nak setelkan semua.

Dah ler aku baru jek menasihatkan seorang staff aku supaya berhenti kerja sbb dah sebulan dia tak dtg kerja tanpa alasan yg kukuh.
Surat MC pon takde.

So tinggal lah 2 org jek staff aku.
Yang sorang tuh aku dah suruh dia attend segala meeting-meeting n conferences yg aku kena pegi.
Yang sorang lagi tuh is just the admin staff. Aku just suruh dia call buat booking ajek.
Yang nak ke sana ke mari, aku.
Redha jer lah kan.

Iskk.. tak sabarnya nak cuti.

I'll be on leave from 30th March - 6th April then sambung 10th April - 13th April 2009.
Cuti honeymoon 7th May - 14th May 2009.

Yippie!!!

1 comments:

Aida said...

dia kalau nak jadi pengantin ni, mmg miang dia lain skit .. hahaha .. welcome to the club beb .. tak sabar aku nak tunggu harinya .. ;)