Friday, March 6, 2009

Kena Tag lagik!

Kali ni aku kena dgn MARCIA. Selalu aku yg tag dia.. Hahaha..

SEBELOM dan SELEPAS.

Rules dia.. korang kena senarai at least 5 tentang kamu SEBELUM dan SELEPAS.. Tak kisahle pasal ape pun.. Cheers!~

1. Sebelom 2007 : Saya suke membuat berbagai2 fesyen rambut.
Selepas 2007 : Saya start buat rebonding dan membela rambut panjang.

2. Sebelom start keja : Saya sgt suka menghabiskan masa dekat meja-meja pool or pegi clubbing almost every nite. Nota kaki : Saya g clubbing pon utk main pool and joget sket. Bukan utk jadik strippers or mabuk ok?
Selepas start keja : Saya tersgt la jarangnye ke club mahupon main pool. Saya cuma main bila ada tournament ajek. Pas keja hobby saya dah bertukar kepada travelling.

3. Sebelom tunang : Saya kuat isap rokok.
Selepas tunang : Saya berhenti isap rokok. Kalo isap pon dgn kebenaran my Encik Bab.

4. Sebelom dapat gaji : Saya suka window shopping.
Selepas dapat gaji : Saya suka shopping apa yg saya windowkan ittew.

5. Sebelom masuk spital : Saya suka bersukan.
Selepas kuar spital : Saya tak ley nak bersukan sgt tp tetap gigih utk bersukan.

Saya nak tag :

1. Eza
2. Hana
3. Ieza
4. Mala
5. Hidden Wing
6. Semua la.

2 comments:

Aida said...

rasanya ieza, eZa dgn mala aku dah pun tag .. tu pun sbb aku dah kena tak dgn marcia .. huhu ..

Marsha~ said...

hihihih... nampaknya qimie kena carik org lain utk di tag.. kihkih