Friday, March 27, 2009

Nikah Invitation



You all are cordially invited to my solemnization ceremony on 3rd April 2009 330pm.
Eating session will be held at Kelab Darul Ehsan.

Sapa yg nak dtg time aku bersiap, I will start my make up session at 1230 pm @ Kelab Darul Ehsan.

Yang wajib datang!!
IEZA, HANA, AIDA and EZA.

Cheers,
Qimie!

6 comments:

Aida said...

wajib .. wajib .. 12.30 ekk .. boleh tumpang mandi tak kat situ .. hehehe .. mcm aku lak yg nak nikah kan .. hoverrrr

Marsha~ said...

yang.. nanti jgn lupe upload gak peta gi dewan tun hasmah tu ye.. laki aku ntah mana dia letak card kawen kau ntah.. yg bestnya, dia dah belayar dah.. mamfus

gee carmen said...

alaa.. nikah ari jumaat ek?? i keje lah lalingggg... huhuhuuu

Iza Wonders said...

hehehe..ok insyallah aku akan datang.doa2kanlah kesihatan ku..hehehe..aida u can tumpang mandi my place if u want to :)
qme,come n collect ur chocholate over ths weekend kay!cepat kalau tak nanti aku makan..yummiee

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

hihi.. aku ambik cuti half day kot.. hahahaha nak g carik tudung ni.. hihi

eZa said...

bile ade kenduri or event sure ade mkn kan? wah! best! best! ehehhe :P

wei, pe theme kaler nikah ko eh? pink ke?