Tuesday, September 23, 2008

Bersahur with CSP




Since my berbuka puasa schedule quite pack, and after a couple of times tak jadi nak berbuka bersama derang nih, we've decided to have Sahur together. Bertempat di Syed Bangsar, seawal jam 11 malam kami sudah berada di situ. We know that we definitely going to end up late, that's why we do it early. Memang benar seperti yang disangka, we finished at 430 am.

Besides Nash and Gee, Zie, Alifah and Abu also joined us but not for a long time like the 3 of us. Bermacam-macam topic hangat yg kiteorg bualkan. No worries gurls, those articles are not meant for u. Tapi boley digunapakai sebagai panduan dlm memilih sahabat.

Oleh kerana melepak di mamak, harus lah bergelas-gelas air yg kiteorg minum. Makanan juga tidak kurang banyaknya. Cheese nan, Nasi Impit Kuah Kacang, Maggi Kari MANIS, ABC with Ice Cream, Tosai Kertas, Air Mata Kucing 2 mangkuk etc..

Kalau tak disebabkan mata aku yg sudah berair, mau kiteorg terlajak waktu imsak. Hahaha.. Anyway gurls, thanks 4 d nite!! Nanti kite buat lagi ya.. Hahah..

5 comments:

eZa said...

beb,
maggi kari MANIS tuh pe style? sedap ke? ke tuh brand dia?? hehehe ;)

The Journey.. said...

haha.. maggi kari manis tuh bukan brand ataupon style. aku order maggi kari tp yg dtg maggi kari rasa manis instead of pedas. ahhaha...

Nor Aida Abdullah said...

1st time beb dengar maggi kari manis .. sure ter 'confuse' yg mana gula yg mana garam kot .. sedap tak ??

gee carmen said...

hahaa..
qimmie, memang gilerr manisss maggi tu! i pon tak paham kape dorang masak manis2 camtuh.. leh kencing berdarah kalo gitu gayannye weihh!!

hhaaa.. i pon ingat nak balik awal masa tu, tapi TETAP TERLAJAK sampai lewat.. sib baik lah tak sampai ke esok siang melepak kat meje tu ek!! pepehal.. si Abu tu buat i ketawa nak mamposss.. tolong.. tolonggg.. lawak giler mamat tuhh.

yang story korang kat Poly dolu tu lagi lah buat i rasa terhiburrr lah qimmie oiiii... macam2 hal :)

nash said...

jangan lupa kayyyyy ...!!! ayat2 power malam tuuuu ...

1) mandi munge ... JADIK mandi bulan!!! oleh zie

2) danau toba ... JADIKK danau kota!!! oleh gee mula2, then gua, then qimmie ..

3) macam2 aznil ... JADIKK macam2 apek!!! oleh gee lagikkk

4) marah ... JADIKKK marasss!!! oleh gee jugak lagikkk

>>> danau toba ... JADIKK danau kota ni, yang paling terhangat tersasul ... semua orang duk excited sangat nak berciter al-maklum lah dah pukul 3 pagiiii... hahahahahaha