Friday, August 7, 2009

Saya SOKKA!!

Esok 2 org teman saya dr KL akan tiba.
Mereka dtg semata2 utk sopping.
Saya sangat sokka!!

Yang buat lagi sokka, wang elaun utk bulan Augustus dah dpt hari ini.
Mereka bayar cash plak tuh.

Aunty Min,
Along try carik apa yg aunty Min nak tuh besok kalo sempat ek!
Sbb nak kena cari baju raya utk Mem besar kat rumah dulu, then Awin + Family and also for my FIL + MIL and adik2 ipar Along yg kecik2 itu.

Tetiba rasa penat 4 hari meeting berturut-turut hilang begitu sahaja.
Betol lah orang kata shopping is the best retail theraphy for the ladies!

Mmg pengsan la Sang Suami sbb Sang Isteri sopping tetiap minggu!!

Daaaaaaaaaaaaaaaaa.............

5 comments:

:: || Mrs. Izwan || :: said...

bep, i tot u blk kl wiken ni. bukan besday hubby u ke? ke i silap wiken ni? huhuhuh

:: || Mrs. Izwan || :: said...

opsss ternyata i salah wiken.. hahahha next week kan ;)

Syima Syaz said...

aik....jgn over spend...=)

gee carmen said...

yang..
nak kirim korset kalo u gi tana abang. korset yg biasa tu jerr... eheheee

Mrs LVoe said...

darling leh la shopping byk2 yea :P