Monday, August 3, 2009

Flash back


Dis pics is taken on our very first official date kat Bali.
Hari ini dah 4 bulan kami berdua hidup berumahtangga.

Sampai saat ini saya kadang2 seakan tidak percaya yg suami saya adalah dia.
Knowing that we've been bestfriends before and then end up kawin after 10 yrs berkawan.

And up till now, kami berdua masih lagi berkawan baik.
Kami masih lakukan perkara2 yg dilakukan sewaktu berkawan dulu.

I got nothing to hide.
Neither do him.

Dan saya sgt bertuah sbb dapat suami yg sgt appreciate saya sebagai isteri.

When we lepak together at mamak and out of nowhere he will give me a kiss on my cheek or on my forehead tanpa pedulik org keliling pandang.

Kalo berjalan-jalan kat mall, dia tidak malu utk peluk saya yang debab ini walaupon kat situ bersepah perempuan muda yg lebih cantik dr saya.

If he is driving, he will pull out my hand and give a kiss on it and bilang, "I love u so much."

*I love u so much too sayang!*

Terlalu banyak benda yg dilakukan oleh Sang Suami yang membuatkan saya rasa sgt bertuah memiliki dia.

Itu belom lagi nak kira bab2 memenuhi permintaan saya untuk menghabiskan duit yang bukan-bukan saban hari.

Tidak termasuk lagi time-time saya merajuk tak tentu pasal minta dipujuk.

Oh, indahnya semua ini!

Thanks sayang...

Hope semua yg saya kecapi hari ini akan berkekalan selamanya.

Amin....

3 comments:

ikiqzana said...

moga jodoh kalian smpi keakhir hayat dan ceria selalu..AMIN.

SYAbAR said...

tak sabar aunty nak tunggu cucu kedua mama...

f i f i said...

moga bahagia smpi ble2~ hehe..

erm,u ade tnyer psl gen2 kn ritu? u pun geng gen2 ke dl? knl ekk bf kita yeh.. hee?

(~.^)