Friday, August 14, 2009

Entry Sesak Napas

Nampak gayanya hasrat saya mau kecikkan badan mmg akan punah.

Buktinya???

*************************************
***********************************
*********************************
*******************************
*****************************
***************************
*************************
***********************
*********************
*******************
*****************
***************
*************
***********
*********
*******
*****
***
**
*

Mampos!
Makan 6 orang tapi order utk 12 org!
Lupa nak amik pics ikan kerapu dan bawal putih.
Sebab ikan sampai lambat dan kami semua dah start melantak.
Tak makan nasi pon tp perut saya rasa nak meletop!

Seafood kat sini semuanya di tangkap hidup2 dan terus dimasak.
Terasa freshnya!
Total bill = IDR 1.4 Juta (RM 400)

Tapi sangat puas hati!

Kena repeat lagi nih time Sang Suami datang.

Oh, ya..
Nama restoran itu ialah Bandar Djakarta yang terletak di Ancol.
Silalah!

Anyway, esok saya akan pulang!
Setelah 17 hari di sini merindu bagai nak rak kat orang-orang tersayang.

Daaa..!!

5 comments:

:: || Mrs. Izwan || :: said...

Mak aihhhh! Kalu macam ni, haku pun sanggop melupakan diet ku. punah pon punah lah!! tak kira, tak kira..!!!

SYAbAR said...

Along, sedapnya siput buluh tu....

gee carmen said...

haiyohhhh...
mewah giler makan!!
takpe beb... makan je lauk tu, jgn amik nasikkkk!!

Ili Saharudin said...

heaven gler~hehehe..enjoy while u can sis..heheheh..btol kata gee..tolak nasi..lauk je ok..huhuh

Marsha~ said...

sedapnye ketam tu noookksss