Monday, March 22, 2010

Bulan Harijadi.

Hampir saya terlupa.
30th March nih genaplah blog ini berusia 2 tahun.

Terasa macam nak buat giveaway contest.
Tapi tak tau nak bagi hadiah apa.
But 1 thing for sure, saya nye contest nih terbuka utk loyal readers jek.

A simple 1 is enough.

So, saya cadangkan my readers to decide hadiah apa yg u all nak.
If it is within my budget, with majoriti yg nak, Insyaallah saya usahakan.

Once dah tau apa nak kasik, saya akan buka giveaway contest itu.

Perhaps enuff with answering a few questions.
Tak yah susah2 nak buat sticky mode kat blog memasing.

Saya cuma nak appreciate my loyal readers sahaja.

What r u waiting for?

9 comments:

Syima Boyd said...

erk...erk.. ape ek?
nanti akan dipikirkan =)

mamamarissa said...

nak apa ya??? :D

:: m.i.s.s.+s.y.a :: said...

errrrrrrrrrrr....nnt sy senaraikan...brapa byk boleh disenaraikan ni..huhu

Mrs. Amie said...

i phone plllzzzz...hahaha

ha, i tahu... nak kain cantik yg vogue da vass from jakarta! ok tak?

fabulous.farah said...

sokong amie!

Memey Anuar said...

hmm.. qimie kasik list la.. then kite vote? :p hehe

idea amie pon best gak hehe

Marsha~ said...

hahahaha.. nak BB boleh?? ngauahahaha

l i e y n said...

something special from jakarta, yg takde kat malaysia

l i e y n said...

hehehehe tetiba dapat idea, Jakarta HRC t-shirt!! i'm a collector (cheh, mcm le aku confirm dapat pun!!!)...