Monday, February 22, 2010

Baddy Moody

Ok saya tgh mood swing nih.

Semlm saya demam balik.
Angin takde, ribut takde tau-tau demam.
Sama macam 2 minggu lepas.
Dah ler demam time weekend plak tuh.

Symptom dia tetap sama.
Start dgn flu then batuk smp muntah then demam.

In less than 3 weeks time 2 kali saya demam.
What is wrong with my antibody?

Dah 2 kali terbantut rancangan nak g buat facial ng spa.

Saya buat pregnancy test, ternyata saya TIDAK pregnant.
So what is this all about?

Ieza ckp dulu seblom dia pregnant pon dia dpt tanda2 cenggini.
Semoga betol laaaaaaaaaaaaaaaa...

Walaubagaimanapon (skema gilak!), saya tetap ke office jugak hari nih.
Byk nak kena setelkan sbb lusa (ya Rabu nih) saya akan pulang lagi ke KL.
Ada meeting on Thursday then will be off to Jakarta on Monday morning.

Fenat ok bolak balik cenggini.


P/s : Saya dah terjebak dgn online shopping eversince asyik sakit jek over the weekend kan. Nasib laaaaaaaaaaaaaa!!

4 comments:

Marsha~ said...

cuaca tak menentu, dan kau byk sgt ulang alik ke negara panas dan ujan ni... best ke online shopping nyah??? bagi le linnnnnnnnnkkk... jamu mata pun jadile ni

SYAbAR said...

ada tu.... cuba kau tanya zam along, perubahahan pd diri dia ada tak lately ni.... moga impian semua tiba dlm masa terdekat ini...

mamamarissa said...

dear, take care ok :)

farra8979 said...

insyaallah, me doakan kamu pregnant yer... ^_^