Friday, November 6, 2009

Terpengaruh.

I am a Blackberry user now.



Terkenan dgn bebudak kat sini.

But look at the brighter side, saya boleh save byk utk phonebills kalo kat sini.

So kengkawan kat Malaysia, kenal atau tidak, my silent readers ke, penah jumpa ke tak, BFF atau siapa2 saja yg pakai BB, please email me your pin no so that we could communicate frequently in future.

Macceehhh..!!

6 comments:

princess.dHani said...

Qimie, congrats on the new phone.. heh heh..

nak tau, ape gune pin BB tu yek? salu je orang mintak pin evtime someone pakai bb.. hohoho..

teringiin la jugak nak pakai.. haha

Mrs Zamzuri said...

Bb pin tu is a unique number for each bb phone. Org pakai bb akan mtk dr bb user lain utk add dlm ctc list so that u cud send bb messenger at any time any where for free. Free kt sini meaning klo u ada guna unlimited or limited internet charges dlm bil u la.

puan.farah. said...

huhu.. i pakai sony ericson yang hampir punah ranah dah..xdapek
=/

gee carmen said...

saya lom ada BB..
huwaaaaa...
ni beli baper riban? bli kat jakarta kah??

Syima Syaz said...

nak belikan utk syazwan pas ekonomi stabil...hadiah sbb jadi bf yg TERBAIK!

Ili Saharudin said...

hehehe..saya pon dah jangkit jugak~akak beli mane cover warna ijau tu? warna merah ada x? i punye skrang baby blue~