Wednesday, November 25, 2009

Deco Bersama Eric!

Balik ni saya ada satu misi.

Nak deco bilik tidur dan mungkin kalo sempat ruang tamu.


This is what I have in mind for my living hall yg sgt comel lote itu.


And this is for my room. Saya nak tempah blind curtain ala2 cenggitu.



Some of the deco items saya dah borong hari tuh dekat Ikea.
Maybe this time is the arrangement time.

Hajat nak pain tp memandang rumah itu catnya masih baru, tunggu la dulu.
Just tampal wall sticker jek.
Then letak cermin panjang kat feature wall.

Anyway, I've ordered the wall sticker dah from a friend of mine tp masih tak tau outcome dia camne.
If it is good, I will definitely promo it dekat MAXSHOPPE yg dah terabai ittew!.

Yg besh, time kawin ari tuh, ramai yg kasik photoframe as hadiah.
So I want to make us all of it!

I want to keep it my house as simple as I could sbb this is not going to be a permanent hse for us to stay.

But no matter how big the house is, my concept will be modern and simple.
Takyah nak pening2.

Yang penting ruang utk kami berdua main game Xbox dan Wii tetap ada.
Hehehe.

So, people... any suggestion nak tempah blind murah dah chantek kat mana tak?
Besides those Kamdar, Nagoya, SSF lah...

1 comments:

Iza Wonders said...

wish i can help u but my hands are tight here..hehe..ingat tak ms deco ur room dulu :) miss d good old days kan?