Wednesday, November 4, 2009

Syukran Ya Tuhan..


Alhamdulillah..
Dah 7 bulan kami berdua hidup bersama.

2 bulan terakhir ini macam2 dugaan yg kami tempuh.
Dugaan yg puncanya bukan dr kami.
But that makes our relationships stronger.
Walaupon pada mulanya sgt sukar utk saya terima.

Tapi saya bersyukur Sang Suami sanggup bersabar dan menyokong saya utk menempuh segala dugaan itu.

Besides that, dugaan dr soalan2 org ramai tentang bila nak berisi itu kadangkala buat saya rimas.
But I know, mulut org kan... mana boleh nak tutup.

I believed itu semua rezeki dr Allah SWT.
Saya dan Sang Suami mmg berusaha utk ada anak secepat yg mungkin.
Tapi rezeki saya utk itu masih belum terlihat lagi.

Allah SWT itu sangat adil.

Rezeki saya lebih ke arah lain pada waktu ini.

Allah tidak menjadikan sesuatu tanpa sebab.

Dan kami berdua harus bersyukur dgn apa yg kami ada sekarang.

5 comments:

SYAbAR said...

agreed

puan.farah. said...

yer..i pon rimas orang asyik tanya..n paling sakit hati siap nak mengajar lagi..konon nya kita ni xpro sangat nak buat anak gamaknye..

dah xde rezeki kan..

huhu..ter-imo pulak disini

Cik Norm said...

mulut org mmg mcm 2, sabar jelah... CikNorm ni dah 3thn lebih kwen masih xberjaya lg...iskiskisk...lg sedih..

fauzuskamaruddin said...

mmm...salam sis...

dont worry ade rezeki insyaallah...my hubby's sis in lawa waited more then 1 year to conceive...i think buat tak tau je ape org ckp yg penting kita bahagia kan.....

cikin said...

btulll... rezeki smuer dr Allah.. m'ti ada hikmah kan..:) insyaAllah tak lama lg ada la tu..:)