Tuesday, October 6, 2009

Balik kg ooo balik kg...

Yes, saya nak balik KL.
Tentatively my schedule on Thursday n Friday is pack.

Most of HOD dekat Jakarta nih ikut sama as they are also invited to my CEO's wedding.
So sbg bos kecik, saya kena handle mereka sbb ada staff di HQ yg tak kenal mereka.

Dlm agenda ada tulis melawat Putrajaya dgn KLCC.
Hahahahhaahaha...

Kerja yg tgh melambak ini ku tinggalkan.

My body heat is going ups and downs this couple of days.
Tp saya masih stood strong.

3 comments:

puan.farah. said...

huhuhu..bestnya..dok jakarta macam dok semenanjung jer..asyik balik kampung

busyuksayang said...

nak balik kg mesti sihat walafiat..take care ok :)

Marsha~ said...

pegh.. masiaindon bagi kau dh mcm kl-mlk je nok.. hehehhe...