Wednesday, April 14, 2010

Kemalasan Melampau.

Ekceli ada byk nak story.
Tapi x tau la kenapa hari ni rasa malas sgt.
Kat office pon rasa malas jek.
Hari ni keja saya dekat office hanyalah membaca report, sign cheque dan kuar meeting.

The rest of the time?

Saya cuma termenung and adalah buat googling sket2.

Mengantuk tu tak yah ckp la.

Skang ni plak kunun nk layan CSI.
Tapi mata ni dah nak tertutup dah.
Nak bukak lappy update blog pon malas.
Sudahnya pake BB aje.

Hamik lah entry dr org malas ini.
Hambar rasa blog without pic.

Semoga esok saya tak macam ni lagi.

Gud nite!



Powered by Telkomsel BlackBerry®

2 comments:

fabulous.farah said...

guna bb xleh upload gambar ke?

Mrs Zamzuri said...

boleh. tp takde amik pics pon tu yg tak upload gambor. asyik2 muka tuan tanah jek dlm bb tuh. bosan jugeks! hahah..