Thursday, April 8, 2010

Award!

Uh uh..
Lama dah tak dpt award..
Tup tup...


  1. Thank & link the person that gave you the award.
  2. Pass this award onto bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.
  4. State 7 things about yourself.

Maceh OMEY!!

Now I nak kasik award ni kat :

Lieyn
Aunty Min
Mama Marissa
Marcia
Maghfarah
Eza


7 perkara benar tentang diri saya:


1. Gemok tapi tetap nak maintain vogue. Fedulikkss la org nak ckp ape.
2. Garang kat office tp bila dgn Sang Suami, terus transform jadik manja + gedik + kuat merajuk.
3. Sgt tidak suka memasak satu ketika dulu tp skang nih pas setahun kawin, tetiba cam jadi sgt pakar dlm memasak.
4. Sgt sgt boros 1 ketika dulu tp skang dah boleh control sikit laaaa..
5. I am a gadget lovers bukan handbags atau womens accessories lovers.
6. Teringin nak g pulau sgt2 tp masa sgt lah tidak mengizinkan. Bencik!
7. Sangat tidak sabar utk menimang zuriat! I am well prepared!

I'm done!!




3 comments:

eZa said...

tq for the award bebeh! lame gile x dpt award.. hehehe ;)

fabulous.farah said...

thanks babe. kita sama no 7. jom berusah. suami ade kat sana kan..haha

SYAbAR said...

tq along, aunty dah buat entry