Tuesday, April 6, 2010

Our Celebration

It's a long weekend here in Jakarta.
At first we both wanted to go to Puncak - Bandung.
Sang Suami nak drive sbb dia nk berlagak dgn international license dia.
Tp byk feedback dr rakan dan taulan kat sini mengatakan tak yah g sana sbb jalan adalah sgt macet.
We have no choice but to cancel the initial plan.

After a hard thinking on how to celebrate the anniversary, I came up with an idea to have it at home!
Memula Sang Suami agak ragu jugak lah dgn my decision.
Knowing me sebelom nih camne kan.
But on the other side, saya mmg bersungguh2 nak makan kat rumah jek!

Now let's the pics tell the story lah!
Saya masak BBQ Steak, Jagung rebus and Mashed Potato with mushroom gravy.


Presenting

*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
OUR HOME STYLE CANDLE LITE DINNER!

The table setting.

The Cake.

Sang Suami terchenta.

Tuan tanah kedaung.

US as 1!

The candles yg menerangi kami malam itu!

Besides eating, kami juga berslow dancing dalam rumah dgn diiringi lagu TONIGHT I CELEBRATE MY LOVE FOR YOU.

It is one of the best moments in our life ok!

Berdua tanpa ada gangguan.
Tanpa ada org keliling dok tgk kiteorg berromantik.
Walaupon just kat rumah tp kami ttp enjoy to d max!

And for the hadiah, which I have received 1 week earlier is..

*
*
**
*
**
*
*
*
Patung Powerpuff Girl!

Eh, eh.. tak tak bukan itu saja..

**
*
*
**
*
*
*
*
**
*
*
A new videocam! Limited edition lagik.
Senanglah I nak skodeng org depan rumah

And from me to him..

*
*
***
**
*
*
*
*
*

Adidas Porsche Design Limited Edition.

And also additional new spectacles for him spt yg dipakai digambar di atas ittew.

Basically that is how we celebrated our very first anniversary yg end up pada keesokkan hari nya saya dpt tanda2 utk demam.

Sudahnya semlm saya tak g office.
Hari ni pon masih batuk2 lagi sampai sakit dada.

Sat g nak balik rumah.

Tah hape2 tah closing saya.

Fedulikkkss!



7 comments:

Kniedaz said...

tahniah & selamat menyambut ulang tahun perkahwinan...

Marsha~ said...

romantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....jeles aku, sbb aku tak pernah candle lite dgn laki sendiri... :(

fabulous.farah said...

wah..best..=)

Ms. Omey said...

sweet!!
happy anniversary to both of u.
semoga berkekalan smpo akhir hayat :)

[ Hanie ] said...

happy anniversary qimie and husband! so romantic tau ;)

gee carmen said...

HAPPY 1st ANNIVERSARY DEAR...

Aida said...

happy 1st anniversarry dear .. wish u happy always dan cepat² dapat jr .. :)